Hoe het begon

Met zingen ben ik al jaren bezig. De echte interesse en het idee er meer mee te gaan doen vormde zich echter pas op de middelbare school. Gevolg: Zangles en aantal jaren zingen in een bandje. Oh, dat eerste optreden! Wat was ik zenuwachtig. Dat werd nog extra verstrekt toen ik de dag van het optreden ineens geen stem meer had!! Maar het lukte toch en was natuurlijk super gaaf.

Ivm een aantal audities voor zowel musicals als bij producers besloot ik een paar demo’s op te nemen. Hoe cool is dat!! In een studio nummers professioneel opnemen.
Al snel hierna volgde mijn eerste opdrachten. Bruiloftsceremonies, kleine feestjes en een aantal uitvaarten muzikaal begeleid door mij. Wat een eer om dat te mogen doen!

Naast deze solo projecten begon ik ook met zingen in een coverband met grote blazerssectie, genaamd SoundXpress. Hier heb ik, samen met een andere zangeres ruim 7 jaar bij gezongen en heel veel leuke optredens mee gedaan.

Solo ging ik natuurlijk nog verder. Zo zong ik een aantal keren mee met een Harmonie en een Big Band, verzorgde ik met een aantal andere muzikanten de live muziek voor een groepsreis naar Kroatië en Turkije, mocht ik zingen voor een groep Veteranen, trad ik eindelijk een aantal keren op in ‘my hometown’ en mocht ik dementerende ouderen in Nijmegen entertainen.

Zingen doe ik ontzettend graag en ervaar iedere gelegenheid, wat dat ook is, als iets bijzonders.

Dus zoek je nèt dat beetje extra voor bij je bruiloftsceremonie, doop, receptie, uitvaart of welke gelegenheid dan ook, neem dan nu contact met mij op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll UpScroll Up