Laat mij maar zingen

Een paar maanden geleden dacht ik nog dat het redelijk snel weer normaal zou worden. Helaas blijkt dit niet het geval te zijn. Ja, er is weer veel mogelijk, maar afstand houden is nog steeds een feit, zo ook het annuleren van grote evenementen. Voor de EventBranche heeft dit een behoorlijk grote impact. Ik leef ook enorm met ze mee en hoop dat het snel beter gaat.

Ik heb het geluk dat ik mag zingen naast mijn vaste baan en er dus minder van merk. Toch, ondanks dat het niet mijn day-job is zijn er ook wel voor mij minder kansen om ergens te zingen. Dat wil echter niet zeggen dat het niet kan en ik het niet doe!

Zo mag ik nog steeds buitenconcerten zingen. Voor de ouderen of hulpbehoevende mensen. Blijft bijzonder dat ik dit mag doen.

Ook mocht ik vorige week nog mocht ik 2 mini-concerten geven op een hele speciale locatie, namelijk het Van Goghkerkje in Nuenen. Een historische en bijzondere locatie waar ik dus nu eindelijk na al die jaren in Nuenen mocht zingen. Ik heb enorm genoten en kreeg mooie complimenten. Zoals “Meiske, wat kun jij mooi zingen!”. En wanneer je iemand zo raakt met je muziek dat ze een traan of 2 wegpinken…..Wow! Mooiste compliment!

Ik ben nog steeds en misschien zelfs wel meer/vaker beschikbaar voor live optredens. In een kleinere vorm, op afstand, buiten, u roept maar. Ik ben er klaar voor om jouw / jullie receptie, bruiloft, feestje, verjaardag, jubileum of welke bijzondere gelegenheid dan ook te voorzien van live zang. Conform de richtlijnen maar met hetzelfde enthousiasme als altijd.

En vergeet de Sing-Card niet. Een gezongen ‘kaart’ aan de deur, op gepaste afstand. Omdat het kan.

Ik hoop van je te horen!

Liefs, Erica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up