Jeujjj!! Het is WEEKEND! 🥳

En ook al is het een rare tijd en is het even niet zoals vanouds, toch hoop ik dat jullie iets leuks gaan doen dit weekend. Chillen op de bank, spelletje spelen met de kids of je partners, wandelen, sporten of een dansje in de woonkamer. Wat let je!
Want een rare tijd en minder sociale contacten wil niet zeggen dat je niets leuks kan gaan doen. Het moet alleen even anders dan wat je normaal zou doen. Je gaat meer out-of-the-box denken. Andere dingen doen. Nieuwe hobby’s ontdekken
Zo hebben de jongens en ik een sprookje uitgebeeld met foto’s. Hebben we een online quiz en bingo gemaakt voor de familie, pompoenen uitgehold en klaargemaakt voor Halloween, legoblokjes op kleur gesorteerd (niet perse leuk om te doen, maar wel een keer handig), ben ik gaan macrameeën, heb ik zelf een kledingrek gemaakt, kook ik uitgebreider, wandelen we vaker, doen we proefjes, bouwen we hutten, etc.

Mocht je de komende periode nou iemand een muzikaal hart onder de riem willen steken, laat het mij weten. Ik verzorg graag een live gezongen liedje aan de deur. Of via een videoboodschap. Ook leuk! 😉

Voor nu wens ik je een fantastisch mooi weekend! Geniet ervan, wat je ook gaat doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up