Ready to do this!

Yep, ik ben er (nog steeds) he-le-maal klaar voor om jouw (of van een dierbare) verjaardag, jubileum of welke bijzondere gelegenheid dan ook te voorzien van live zang. Uiteraard met inachtneming van de Coronarichtlijnen. Want ook al kunnen we nu geen grote feesten of bijeenkomsten organiseren, er is altijd plek voor muziek. Van een afstand, verstrekt, in de buitenlucht, maar misschien juist in deze tijd met extra waarde en emotie.

Een volledig optreden zal dus lastig zijn nu, maar daar heb ik de Sing-Card voor. Een lied live gezongen aan de deur, buiten dus. Leuk voor een speciale dag, zoals een jubileum, trouwdag of verjaardag.
En met de feestdagen in het vooruitzicht; wat dacht je van een mooi kerstlied? Iets extra’s om je familie of vrienden te laten weten dat je ze mist en graag bij ze zou willen zijn. Of juist voor die buurman of buurvrouw die alleen is en dit jaar geen bezoek kan ontvangen i.v.m. Covid-19.

Bij interesse of vragen neem gerust contact met me op. Ready to do this! 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up