Hoe gaat het met zingen?

Een vraag die me regelmatig, zeker in Coronatijd, gesteld wordt: En hoe gaat het met zingen? Treed je nog op, of is het rustig nu? Het antwoord is ‘simpel’; Rustig.

In het begin van de Coronatijd werd ik vaak gevraagd om ergens te zingen. Voor de ouderen, gehandicapten, of voor een jarige. Super leuk ook om te doen en ieder optreden voelde als een eer.

Maar dan ineens een stop. Op het vragen, op het mogen. En eerst ga je er nog vanuit dat het wel weer goed komt. Binnenkort, na de vakantie, na de zomer, herfst….. En dan……is het al november. Nog niets….

Ik blijf niet stil zitten. Ik bied nog steeds een Sing Card, videoboodschap of een ander veilige optreed-vorm aan. Neem eea op, stel vragen aan volgers, bedenk nieuwe plannen, etc. Maar wie klopt er als eerste bij me aan? Wie ziet dit alles ook als iets bijzonders, persoonlijks, anders?

Ik zal binnenkort eens een aantal voorbeelden uploaden. Dan kun je er wellicht meer feeling bij krijgen.

Help je mij mee om op die ene vraag te kunnen antwoorden; Het gaat best lekker! Heb al eea lopen. Super veel zin in.

Zou mooi zijn he……Ja, zou mooi zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up