Kerst, maar dan anders

Kerst 2020. Voor de meeste mensen niet zoals andere jaren. Waar we normaal gesproken veelal bijeenkomen en samen fijne herinneringen maken is het nu wat kalmer, soberder en helaas voor veel, eenzamer.

Om mensen toch te laten weten dat er aan ze gedacht wordt, ze een hart onder de riem te steken, ze een speciaal bericht door te geven wil ik iets voor ze doen. Ik kan helaas niet veel, maar zingen kan ik wel. Het plan is dus om in deze periode mijn SingCard kosteloos aan te bieden. Hoe dan? Nou, als volgt;

Je vraagt mij om een kerstlied te zingen voor iemand, we zoeken een passend nummer uit, je geeft een persoonlijk bericht mee, ik ga naar het opgegeven adres op een afgesproken tijdstip (wel leuk als ze ook echt thuis zijn), ik bel aan en ga op gepaste afstand het lied zingen. Live, aan de deur. Om het leuk te houden zal het nummer wellicht wat ingekort worden. 🤗

Mocht je je hier niet geheel prettig bij voelen, of het is toch lastig te bewerkstelligen kan ik het nummer ook als video aanleveren. Deze kun je dan per app, mail of op USB-stick geven. Wat je wilt.

En wat kost dat dan? Nou……dat is helemaal mooi; Ik bied dit kosteloos aan!! (Van 20 t/m 23 en 28 /29 december.)

Dus op zoek naar een persoonlijk en uniek cadeau? Denk dan eens aan de SingCard. Neem direct contact met me op.

Liefs, Erica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up